Prečo milujeme Little Dutch?

Little Dutch. To sú krásne drevené a plyšové hračky holandskej firmy.

 

Keď sme sa rozhodli pre e-shop s detskými hračkami, hneď som vedela, ktorú značku tam určite musíme mať. Ich dokonalý design, farebné prevedenia a filozofia prinášať na trh nielen funkčné, ale aj veľmi príťažlivé produkty s jedinečným zmyslom pre detail, udržateľnosť a bezpečnosť.

 

Každá jedna hračka podporuje tvorivosť v každej fáze vývoja a rastu detí. S hračkami od Little Dutch sa žiadne dieťa nebude nudiť a navyše ich môžete navzájom rôzne kombinovať. 

 

LD2LD3LD4


Pre chlapcov sú drevené hračky v jemných modrých odtieňov, pre dievčatká zas drevené hračky v jemných ružových odtieňoch. Od hudobných hračiek ako je krásny xylofón, gitara, až po závodnú dráhu, dúhu, vláčik, aktívnu kocku, kocky v tube, nasadzovacie krúžky a mnoho dalšieho.

 

LD6LD8  LD7


Pre malé kuchárky/kuchárov ponúkajú krásne drevené kuchynky s prislušenstvom, ktoré rozžiaria každú detskú izbičku. Môžete si vychutnať šálku Vašej obľúbenej kávičky s kávovarom. Máte na výber z viacero kapsúl od cappuccina až po espresso. K tomu Vám vedia Vaše deti pripraviť tousty buď na sladko alebo slano. Čajová súprava je vhodná na spoločný čaj o piatej. Radosť sa vrátiť do detstva so svojimi deťmi.

 

Krásnym doplnením do kuchynky je aj zelenina a ovocie na suchý zips, pri ktorom si dieťatko trénuje jemnú motoriku a správny úchop.

 

LD10garáž  LD11

 

Pre milovníkov vlačikových dráh a staníc majú v ponuke nádherne spracované dráhy. Zakládna je vlačiková dráha XXL a k nej si postupne viete dokupovať rôzne dráhy ako je garáž, hasičská stanicaZOO, mesto a iné. Vytvoria si hotové hracie kráľovstvo, v ktorom sa prehrajú dlhé hodiny.


Little Dutch nevyrába len drevené hračky, ale aj milé plyšové bábiky, ktoré sú taktiež ako všetky produkty tejto značky nádherné. Sú veľmi príjemné na dotyk, takže sú vhodné už od narodenia. V ponuke je viac druhov a aj veľkostí. Je medzi nimi jeden chlapec Jim. Bábiky sa predávajú v darčekovej krabičke, ktorá je aj ich domčekom. Vaše dieťatko si tak môže zobrať všade so sebou samostatnú bábiku aj bábiku s domčekom.

 

Samozrejme značka myslí aj na tých najmenších a pre babätká majú v ponuke v dvoch jemných farbách hrkajúce hračky, plyšové kocky a knižky a krásnych mojkáčikov - plyšové veľrybky z kolekcie Ocean.

 

LD12   LD13   LD14

 

V poslednom rade by som spomenula ešte domček pre bábiky Little dutch. Je splnením sna každej malej slečny. Robusný drevený rám má roztomilé modré žalúzie a modrú strechu, ktorú je možné odstrániť, aby bolo možné vidieť podkrovie. V domčeku nájdete 19 kusov nábytku a doplnkov. Súčasťou balenia sú aj nálepky, ktoré Vám pomôžu ozdobiť domček  Samostatne sa dá dokupovať rôzny nábytok a tak si viete meniť miestnosti v domčeku a hrať sa dlhé hodiny.

 

Tak čo hovoríte na značku Little Dutch? Sú to hračky, ktoré si zamilujete Vy aj Vaše deti.

 

Vaše NINKY.sk

Späť do obchodu